ScanGlobalLogisticsSkyltcompaniet1

14 meter långa och 45 meter upp. Stora skyltar till Scan Global Logistics

14 meter långa och 45 meter upp på PEABs hus vid gamla Lyckholms bryggerier sitter numera Scan Global Logistics nya skyltar.

Scan Global Logistics har i 30 år skapat personliga och skräddarsydda logistiklösningar åt företag över hela jorden. När Sverigekontoret skulle flytta till nya lokaler, valde man omsorgsfullt Lyckholms huset vid E6an. Huset ligger strategiskt där E6 och riksväg 40 möts, vilket också ger det ett otroligt bra skyltläge. Ett skyltläge som Scan ville utnyttja till max.

För att göra det mesta av en skyltplats så måste man ibland gå in och redigera i logotypen för att den skall göra sig så bra som möjligt. SkyltCompaniet arbetade tillsammans med Scan fram en lösning med en svart och en vit skylt med företagsnamnet utskrivet på en rad. Detta då huset har en svart och en vit sida. Slutresultatet blev två stycken 14 meter långa skyltar. Den södra skylten (den vita fasaden) är belagd med raster som gör att den upplevs svart på dagtid och vit på natten. Detta kontrolleras med ett mycket känsligt ljusrelä.

Norra skylten

Norra skylten

Södra skylten

Södra skylten

Proffsiga montörer på hög höjd

Proffsiga montörer på hög höjd